Produse

Mail - Free multimedia icons Primim solicitarea ta

Vrem să știm cât mai multe despre problema cu care te confrunți, tipul de încăpere pe care dorești să îl hidroizolezi, materialul din care sunt confecționați pereții cu probleme și lățimea și grosimea acestora.

  Calculator - Free technology icons Facem necesarul de material

  Găsim cea mai bună soluție pentru tine. Calculăm necesarul de material, produsul potrivit pentru tine și…

   Done Vector SVG Icon - SVG Repo Trecem la treabă!

   Te contactăm cât mai curând pentru a te îndruma pas cu pas cu privire la soluțiile de hidroizolații puse la dispoziție de echipa noastră. Dacă nu te descurci singur, executăm noi manopera și aplicarea produselor.

   Stoparea igrasiei la pereti din caramida

   Dryzone - crema anti-igrasie

   crema anti-umezeala Dryzone pentru injectarea hidroizolare

   DRYZONE este o crema hidrofoba speciala care se introduce in lungul patului de mortar, la intervale regulate, in gauri forate in prealabil. Dryzone se difuzeaza in perete si formeaza un strat continuu hidrofob care previne ascensiunea umezelii în perete.

   Vezi pagina produs

   Aquablock - crema hidroizolanta

   Crema AQUABLOCK patrunde si se raspandeste in interiorul peretelui ud si formeaza un strat hidrofob in capilaritatile zidului. Dupa injectare, materialul se raspandeste in mortarul umed si formeaza un strat hidrofob durabil. In functie de conditiile de umiditate, actioneaza în 3 – 6 saptamani.

   Vezi pagina produs

   Dryroot - tije de tratament impotriva umezelii ascensionale

   Tijele Dryrod reprezinta un sistem modern pentru tratarea umezelii ascensionale. Acestea ofera un nivel mai ridicat de performanta si o viteza de instalare mai rapida decat orice alt tratament umed. Tijele uscate au un diametru de 12 mm, o lungime de 180 mm, tije din fibra cu un efect hidrofob.

   Vezi fisa tehnica

   Impermeabilizarea structurilor de beton umed/ uscat

   Penetron

   PENETRON este un material hidroizolant, integral cristalin, ce se aplica pe suprafata si care izoleaza si protejeaza in adancime. Contine ciment Portland, cuart special tratat si compusi chimici activi. Pentru a fi aplicat, Penetron trebuie amestecat doar cu apa. 

    Vezi pagina produs

   Penecrete Mortar

   Mortarul Penecrete este un mortar cementar, rezistent la apa, pregatit pentru intretinere si etansare. Este utilizat impreună cu Penetron pentru: instalații de etanșare severa de regleta sau de imbinari pentru a asigura impermeabilitate, astuparea gaurilor si imbinărilor defectuoase, a crapaturilor superficiale, repararea zonelor erodate sau fragmentate.

   Fisa tehnica PENECRETE MORTAR

   Penetron Admix

   Penetron Admix este adaugat in amestecul betonului in timpul producerii lui. Astfel, betonul devine impermeabil si este protejat de deteriorarea provocata de conditiile de mediu dure. Aplicatiile tipice pentru PENEBAR SW-45 rapid includ fundatiile cladirilor, dale, pereti de sustinere, rezervoare de stocare si imbinari reci ale constructiilor imobile similare.

   Fisa tehnica PENETRON ADMIX

   Penetron SW 45

   PENEBAR SW-45 rapid este un compus unic de etansare proiectat pentru a se dilata rapid atunci cand este expus la umezeala transformandu-l intr-un material de imbinare pentru aplicatii la imbinarile constructiilor.

   Fisa tehnica PENETRON SW-45

   Peneplug

   Peneplug este un impermeabil cementar cu putere de uscare mare. Este recomandat pentru astuparea/oprirea scurgerilor, etansarea imbinarilor defectuoase, formate datorita gaurilor sau crapaturilor.

   Fisa tehnica PENEPLUG

   Hidroizolare cu membrane lichide poliuretanice

   Hyperdesmo

   HYPERDESMO este o componenta poliuretanica fluida care se intareste la contactul cu umiditatea din atmosfera. Produce o membrana foarte elastica, cu o puternica aderenta la multe tipuri de suprafete. Contine un mic procent de xilolit, si poate fi diluat cu SOLVENT – 01 daca este necesar. Este pe baza de rasina poliuretanica elastomera hidrofoba pura, plus filtre anorganice speciale care se regasesc in excelentele rezultate mecanice, chimice, termice si in proprietatile de rezistenta UV si la elementele naturii. Aplicati cu pensula, trafalet sau spray fara aeraj in cel putin doua straturi, cu un consum total minim de 1.5 kg/m².

   Fisa Tehnica HYPERDESMO

   Hyperdesmo PB2K

   HYPERDESMO – PB-2K este un produs care se usuca rapid, din doua componente, fluid poliuretanic din bitum extins. Produce o membrana foarte elastica cu o puternica aderenta pe multe feluri de suprafete si excelente proprietati de rezistenta mecanica si chimica.
   Este pe baza de rasina poliuretanica hidrofoba pura si este extins cu bitum pur polimerizat chimic.
   Se aplica cu pensula, trafalet sau spaclu cu un consum minim de 1.0 – 1.2 l/m².

   Fisa tehnica HYPERDESMO PB2K

   Aquadur Smart

   Aquadur este un strat de suprafata epoxi pe baza de apa, din doua componente, cu mai mult de 20 de ani de utilizare cu succes ca si amorsa pt. toate produsele Hyperdesmo si pe baza de poliuretan ale Alchimica. Aquadur este amorsa ideala (sau primul strat) in aplicatiile ce au de-a face cu presiunea ridicata sau umiditate crescanda. Este usor si sigur de aplicat si are mai multe intrebuintari in afara amorsarii.

   Fisa tehnica AQUADUR SMART

   Hyperseal

   HYPERSEAL-25LM este o componenta ermetizanta poliuretanica care se intareste la contactul cu umiditatea pentru a crea un izolator de coeficient redus, puternic, dar foarte elastic. Poate fi aplicat la o gama mare de temperaturi. Este potrivit pentru aplicari la imbinarile verticale si orizontale.

   Fisa tehnica HYPERSEAL

   Calculul necesarului de material

   Pereti de caramida plina

   Estimat pentru perete standard, 24 cm grosime – 57€/ 2,7 metri liniari

   Beton proaspat/ vechi

   Beton proaspat – aprox. 25 €/ m3

   Beton uscat – aprox. 7 €/  m²

   Terase exterior/ interior

   Aprox. 8,5 €/  m²

   *preturile sunt estimative si nu contin TVA. In urma unei dicutii detaliate se va stabili un pret/ necesar materiale/ lucrare.

   Nu ai gasit ce cautai? Contacteaza specialistul

   Completeaza forumularul de contact si primesti o solutie personalizata. Beneficiezi de consultanta gratuita privind solutia de hidroizolare, cat si caluculul estimativ al necesarului de material. Te contactam in scurt timp!

   Despre noi

   Termenii si conditiile

   Suport

   (+4) 0728 984 551

   contact@dryhouse.ro

   Locatie

   Caprioarei 5, Brasov, Brasov, Romania

   Cod postal 500046